Pages

Tuesday, 6 November 2012

"iPHONE 5 GADJET IMPIAN" ku


iPhone merupakan pencetus fenomena gajet masa kini, kini dengan terlahirnya iPhone 5, ia masih lagi mempunyai aura dan menjadikannya sebuah gajet yang perlu ditandingi oleh pesaing. Kelebihan ? banyak perkara dibincangkan bila bercakap tentang gajet ini, namun dengan memilikinyapun sudah mampu menambah nilai si pemilik. hmm siapa yang tak sudi.

nak tahu ? banyak info di laman denaihati yang anda boleh layan. lawat : http://denaihati.com/tag/iphone-5
iPhone5 Malaysia Pertama
Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, program yang tidak dirancang memang selalunya menjadi. Alhamdulillah dengan satu whatsapp kami dapat berkumpul di Restoran Horizon Garden, Seri Bangi. Dinner bersama Boss Besar Al Ansar dan teman-teman dari Bandung, Bangladesh dan Kota Kinabalu. baca lanjut : http://denaihati.com/iphone-5-malaysia-pertama
iPhone 5 Malaysia vs Singapore vs Hong-kong vs USA
Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, dah ramai yang mencari iPhone 5. Terima kasihlah pada sahabat aku yang sudi hadiahkan iPhone 5 … jasa mu tak akan ku lupakan. Aku tertanya-tanya dari mana sahabat aku ni dapat iPhone 5 yang hanya khabarnya akan dilancarkan oleh Apple Malaysia akhir Oktober. Setelah ditelik-telik rupanya sahabat aku dapat iPhone 5 Hong Kong. Baru-baru ni terbaca perbincangan di Fanpage Amanz Network : Pertanyaan : Adakah iPhone 5 yang dibeli diluar boleh digunakan bersama-sama rangkaian LTE yang bakal diperkenalkan. Spektrum LTE Malaysia adalah 2600mHz, sementara pada iPhone 5 luar sekarang 1,800mHz, 2,100 mHz. Harap anda dapat membantu. baca lanjut : http://denaihati.com/iphone-5-malaysia-vs-singapore-vs-hong-kong-vs-usa
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 drop test
Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, iPhone 5 sudah mula menyerang dunia bermula daril. US, UK, Canada, Germany, Japan, Hong Kong, Singapore pada 21/9/12. Pencinta iPhone 5 sanggup beratur berhari-hari untuk mendapatkan gadget impian. Dijangkakan iPhone 5 Malaysia akan dilancarkan pada 26/10/12. baca lanjut : http://denaihati.com/iphone-5-vs-samsung-galaxy-s3-drop-test
iPhone 5 gambar dan video
Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, hari yang dinanti 12 September telah tiba iPhone 5 dilancarkan oleh Apple. Pelancaran ini akan menjawab semua persoalan dan ura-ura yang terus menjadi gosip sejak berbulan-bulan yang lepas. Mari sama-sama kita ikuti iPhone 5 Live Event daripada seluruh peminat iPhone 5. baca lanjut : http://denaihati.com/iphone-5-gambar-dan-video
iPhone 5 countdown
Assalamualaikum dan salam 1Dunia, maka lengkaplah dunia Apple aku setelah kehadiran Macbook Air mengantikan Toshiba Portege Z830 yang telah di rembat ketika rumah dipecah masuk. Memang kekok berhijrah ke Macbook Air ni almaklum dah bertahun guna macam-macam versi Sony dan terbaru Toshiba jadi terpaksalah panggil sifu Macbook untuk buat kelas khas. Suatu yang agak pelik semasa 5 penyamun tu geladah rumah, diaorang ambik iPhone 4S tetapi tinggalkan iPad Baru yang hanya terletak sebelah iPhone tersebut. Itulah namanya rezeki ditetapkan ALLAH SWT. iPhone 4 dan iPhone 4S dah lesap tapi nak tunggu iPhone 5 lama lagi pulak. Banyak sumber mengatakan iPhone 5 production sudah bermula dan sudah banyak blog gadget yang telah membuat iPhones 5 Countdown. Website e-Commerce terbesar China Taoboa telah membuka pre-order untuk iPhone 5. Terasa macam dah tak lama lagi je iPhone 5 ni nak keluar tetapi Apple belum pun buat apa-apa pengumuman. Tapi kalau nak tunggu iPhone 5 keluar pasti ramai yang ada masalah untuk contact aku … nampaknya kena angkat iPhone 4s jelah dulu. baca lanjut : http://denaihati.com/iphone-5-countdown
TUGASAN DALAM PERADUAN GAJET iPHONE5 ANJURAN DENAIHATI
Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, dah lebih sebulan aku menggunakan iPhone 5 memang ada kelainan dengan siri iPhone yang sebelumnya. Guna iPhone 5 sorang-sorang macam tak best je tapi kalau nak kongsi dengan semua, ramai sangat pulak yang berminat pasti tak termampu. Untuk itu aku akan membuat pemilihan berdasarkan tugasan yang disediakan. Rakan Blogger yang berjaya dalam tugasan yang disediakan akan berjaya mendapat iPhone 5 impian. baca lanjut : http://denaihati.com/iphone-5-gadget-impian
anda juga ingin menyertainya ? boleh, klik link di atas. mari sama2 beri sokongan sesama blogger. TAHNIAH denaihati kerana mengadakan peraduan ini. selamat tahun baru hijrah.

2

 
Design by Automotive | Bloggerized by Free Blogger Templates | Hot Deal